Un nou scandal în învăţământ. Elevă obligată de profesor să stea în genunchi

Conducerea Colegiului Economic "Virgil Madgearu" din Ploieşti şi ISJ Prahova au început anchete după o elevă ar fi fost obligată de profesorul de sport să se aşeze în genunchi pentru a-şi primi înapoi telefonul mobil.

06 oct. 2016, 13:22
Un nou scandal în învăţământ. Elevă obligată de profesor să stea în genunchi

Tatăl unei eleve din clasa a 10-a din cadrul Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Ploieşti a depus o plângere la conducerea unităţii de învăţământ în care reclamă „comportamentul neadecvat” al profesorului de sport. Bărbatul spune că fiica sa a fost obligată de profesorul de sport să se aşeze în genunchi pentru a-i înapoia telefonul mobil.

„Consiliu de Administraţie s-a întrunit astăzi (joi – n.r.). A fost numită o comisie de anchetă, formată din trei profesori şi un preşedinte, care să cerceteze. Noi nu ştim ce s-a întâmplat exact. Profesorul e venit nou la noi, este suplinitor”, a spus directorul Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Ploieşti, Petrica Dragomir, potrivit Mediafax.

Comisia are termen de 30 de zile să ancheteze cazul. „În termen de 30 de zile suntem obligaţi să terminăm cercetarea şi îi vom trimite în scris, raportul, părintelui”, a adăugat Petrica Dragomir.

Citeşte şi: Peste 16% dintre copiii din mediul rural, între 7 şi 10 ani, nu merg la şcoală