Un parlamentar PNL şi-a donat salariul pentru combaterea CORONAVIRUSULUI

Mihai Culeafă, parlamentar PNL, şi-a donat salariul pe o lună Spitalului de Urgenţă Ilfov pentru combaterea coronavirusului. Acesta este primul parlamentar care a decis să renunţe la indemnizaţia sa lunară. 

19 mart. 2020, 12:37
Un parlamentar PNL şi-a donat salariul pentru combaterea CORONAVIRUSULUI

Deputatul Mihai Culeafă deschide lista persoanelor care au sponsorizat Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Ilfov. Potrivit contractului de sponsorizare afişat de site-ul instituţiei, Mihai Culeafă şi-a donat indemnizaţia de parlamentar, în valoare de 11.000 de lei, spitalului, potrivit adevărul.ro.

„Incurajez pe toti cei care pot sa ajute, sa contribuie la sprijinirea sistemului de sanatate. Medicii si personalul medical fac eforturi uriase pentru a trata si salva fiecare viata, expunandu-se personal pentru binele nostru. Dar din pacate nu este suficient, avem nevoie de multa responsabilitate pentru a tine situatia sub control. Daca noi, cetatenii, ne unim si contribuim fiecare cu o donatie, dupa puterile fiecaruia, putem sa suplimentam fondurile pentru cumpararea de echipamente pentru cei care sunt afectati de coronavirus. Imaginati-va ca o persoana draga voua ar putea fi in aceasta situatie”, se arată într-un mesaj pe pagina de Facebook a deputatului.

Potrivit contractului de sponzorizare, banii donaţi merg pentru a asigura „cadrul necesar combaterii COVID-19″.

MIhai Culeafă este parlamentar de Ilfov la primul mandat. În 2016, acesta a candidat pentru Primăria Pantelimon, dar nu a fost învins în competiţia de la locale.

Citeşte şi Pandemie CORONAVIRUS. Mesajul ÎPS Teofan: Ascunde-te poporul meu, închide uşa după tine VIDEO