Un popă s-a înecat în faţa enoriaşilor încercând să meargă pe apă, ca Iisus

Un pastor dintr-o congregaţie din capitala Gabonului, Libreville, a vrut să le demonstreze enoriaşilor că poate merge pe apă, numai că s-a dus la fund imediat ce a încercat acest lucru.

17 ian. 2014, 09:15
Un popă s-a înecat în faţa enoriaşilor încercând să meargă pe apă, ca Iisus

Pastorul Franck Kabele a vrut să facă o minune la începutul lui 2014 şi i-a chemat pe enoriaşi pe o plajă din capitala Gabonului, Libreville, pentru a vedea un miracol biblic. El a vrut să meargă pe apă, asemenea lui Iisus Hriston, numai că minunea nu s-a petrecut, iar bietul om a murit înecat.

Preotul de 35 de ani susţinea că a avut o revelaţie şi era convins că dacă are suficientă credinţă ar putea merge pe apă ca Iisus, numai că această revelaţie l-a costat viaţa. Alături de alţi câţiva enoriaşi, Frank Kabele s-a urcat într-o barcă şi a mers în largul estuarului Kombo, spunând că de acolo el va merge pe jos până la ţărm, un drum care în mod normal e făcut cu vaporul în 20 de minute. Chiar în momentul în care pastorul a pus piciorul pe apă al s-a şi dus la fund, iar oamenii nu l-au mai văzut de atunci.

Nu este primul incident de acest fel care se produce în Africa. Un auto-proclamat profet din Nigeria a mers la o grădină zoologică, fiind convins că asemenea profetului Daniel poate supravieţui într-o groapă cu lei, numai că imediat ce a intrat în cuşca animalelor acestea l-au rupt în bucăţi.