Un PREOT şi-a dezlegat limba pe Facebook: „Noi, popii, golim cutia milei pe CURVE, ALCOOL şi MINORI”

O vasluiancă a suferit un şoc în momentul în care a cerut sprijinul unui preot. Femeia l-a rugat să o ajute cu câteva hăinuţe de mâna a doua pentru copilul ei şi a primit un răspuns care nu-l va uita toată viaţa. Slujitorul în sutană i-a explicat, fără un dram de ruşine, că „noi, popii, luăm bani de la oameni, nu dăm. Noi golim cutia milei pe curve, alcool şi minori”.

03 dec. 2013, 12:57
Un PREOT şi-a dezlegat limba pe Facebook: „Noi, popii, golim cutia milei pe CURVE, ALCOOL şi MINORI”

Aflată într-un moment de cumpănă, o femeie din Vaslui, a cerut sprijinul mai multor preoţi din ţară, scrie ziaruleventimentul.ro. S-a bucurat de ajutor până când a ajuns la Mihai Cristian Taraş, un preot din Clejani, Prahova.

Femeia l-a abordat prin intermediul reţelei de socializare, întrebându-l dacă are posibilitatea să o ajute cu câteva hăinuţe purtate de alţi copii. A avut parte de o replică halucinantă pe care o vom reproduce fără corectură:

„Părintele Mihai Cristian Taraş: În primul rînd, nu mnezo v-a dăruit copilul ci l-aţi făcut împreună cu soţul. În al doilea rînd, noi popii, luăm bani de la oameni, nu dăm! Noi golim cutia milei pe curve, alcool şi minori. Dacă cereţi la noi, vă spunem să vă dea domnu şi ne vedem de treabă. Suntem doar nişte angajaţi ai statului pentru un zeu imaginar numit mnezo de români. Îmi pare rău ca nu vă pot ajuta, sincer. Încercaţi la un second-hand (sau mai multe) de preferat când fac epuizare de stoc”.

 

Vezi restul discuţiei halucinante aici.