Hoții nu au frică nici măcar de Dumnezeu! Cutia milei, noua mană cerească pentru păcătoșii care au uitat de Decalog

În ultima perioada, cutia milei a început să îi atragă ca un magnet pe hoții care nu mai țin cont de nimeni și de nimic, nici măcar de Dumnezeu, Cel care vede și știe tot. Recent, câțiva păcătoși au intrat în Casa Domnului și au furat toți banii pe care i-au găsit în cutia de donații a lăcașului de cult.

12 feb. 2024, 22:28
Hoții nu au frică nici măcar de Dumnezeu! Cutia milei, noua mană cerească pentru păcătoșii care au uitat de Decalog

Hoții nu au frică nici măcar de Dumnezeu! Duminica trecută, mai mulți hoți au dat iama în Mănăstirea Dintr-un Lemn, din județul Vâlcea, și au încălcat fără nicio jenă porunca a VIII-a din Decalog ce spune clar să nu furi.

Citește și Cutia milei s-a reinventat, acum are POS. Credincioșii pot opta pentru donații contactless, cu cardul sau cu telefonul

Hoții nu au frică nici măcar de Dumnezeu!

Aceștia și-au umplut buzunarele cu banii din cutia milei și au dispărut englezește fără să îi vadă măicuțele care la scurt timp după ce au sesizat furtul au sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști care au deschis un dosar penal de furt și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cine sunt păcătoșii care au îndrăznit să fure chiar din Casa lui Dumnezeu.

Până în aceste momente, oamenii legii știu că hoții ar fi pătruns în incinta lăcaşului de cult în timp ce maicile se aflau la slujba de seară, însă nu au alte detalii cu privire la această faptă pe care atât Dumnezeu, cât și legea lumească o pedepsește ca atare.

„La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 19.30, prin apel 112, IPJ. Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19,00, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unui lăcaş de cult din comuna Frânceşti, de unde ar fi sustras o sumă de bani. La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Băbeni fiind deschis un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul creat urmează a fi stabilit”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Citește și România umple Cutia Milei: Senatul a aprobat câte două milioane de euro anual pentru Mitropolia Basarabiei şi Schitul „Prodromu” de la Muntele Athos