Un profesor universitar s-a aruncat în gol de la etaj. A lăsat un bilet de adio în care şi-a cerut iertare

Doliu în mediul universitar ieşean! Tatiana Tacu, profesor universitar, s-a aruncat în gol de la etaj! Femeia a lăsat un bilet de adio în care şi-a cerut iertare pentru gestul său.

25 sept. 2017, 06:05
Un profesor universitar s-a aruncat în gol de la etaj. A lăsat un bilet de adio în care şi-a cerut iertare

Un cadru didactic, ajuns la o varsta onorabila, a decis sa-si incheie socotelile cu viata. Tragedia s-a petrecut duminică-dimineata in jurul orei 9:00. Atunci, printr-un apel la numarul unic de urgente 112 se anunta ca o femeie este inconstienta in incinta unui bloc de pe strada Arcu.

Un echipaj medical de la SMURD a ajuns imediat la fata locului si a inceput manevrele de resuscitare. Femeia a cazut in gol de la aproximativ zece metri. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, iar medicii au fost nevoiti sa declare decesul. La fata locului au ajuns si politistii care au demarat o ancheta.

Din cate se pare, Tatiana Tacu, in varsta de 86 de ani, si-a planuit moartea pana in cele mai mici detalii. Tatiana Tacu s-a aruncat de la etajul doi, de la geamul dormitorului. Oamenii legii au ridicat din apartament mai multe probe si urmeaza sa stabileasca daca este sau nu vorba despre o sinucidere.

Potrivit bzi.ro, femeia a lasat un bilet de adio in care si-a cerut iertare de la mai multe cunostinte pentru gestul facut. Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru necropsie.