Un rocker, candidat la Primăria Alba-Iulia: Vrea să legalizeze drogurile şi prostituţia VIDEO

Cel mai nonconformist candidat la primărie: este rocker şi vrea să legalizeze drogurile uşoare şi prostituţia. Cu acest program vrea să câştige primăria Alba Iulia şi să transforme oraşul într-un Amsterdam al României. 

17 mart. 2016, 12:55
Un rocker, candidat la Primăria Alba-Iulia: Vrea să legalizeze drogurile şi prostituţia VIDEO

Chitaristul trupei ZadaR, Dan Tudor, şi-a anunţat, recent, intenţia de a candida la Primăria Alba Iulia, precizând că are „idei originale, neortodoxe, dar pline de randament”, potrivit adevarul.ro. Rocker-ul din Alba Iulia susţine că ideea de a candida i-a venit „într-o seară la o bere”.

Acesta a demarat campania pe internet, unde a transmis principalele sale idei cu privire la dezvoltarea oraşului Alba-Iulia. Printre acestea se regăsesc şi legalizarea prostituţiei şi a consumului de droguri uşoare, după exemplul oraşului olandez Amsterdam.

Toţi prietenii mei au râs de mine (…) dar eu merg înainte şi încep campania cu ajutorul unui telefon. (…) Consider că oraşul acesta, ţara această, se află într-o situaţie de criză în care trebuie acţionat ca atare. Ne trebuie idei de criză în situaţii de criză. Am luat exemplul Olandei. O ţară mai mică decât România şi mai puţin bogată, aflată chiar sub nivelul mării. Ce au făcut oamenii aceştia? Au zis hai să oferim celor ce vin în Amsterdam ceva ce în alte oraşe nu există şi au legalizat prostituţia şi consumul de droguri uşoare, iar, sigur, peste 90% din cei care merg acolo, pentru asta merg. De ce să nu facem şi asta la Alba Iulia, dacă asta ne-ar aduce foarte mulţi bani. Doar că nu am mai făcut asta? Să nu credeţi că nu există prostituţie sau nu există consum de droguri uşoare. Să nu credeţi că pensiunile acestea care le vedeţi prin satele dimprejur sunt, de fapt, locuri în care merg turişti să vadă o oaie. Nu!„, a transmis Dan Tudor în filmarea postată pe internet.