Un şef de post din Teleorman, suspectat de 19 fapte de luare de mită, trimis în judecată sub control judiciar

Şeful de post din Dobroteşti, judeţul Teleorman, Emil Şurcă, a fost trimis în judecată fiind suspectat de comiterea a 19 fapte de luare de mită de la şoferi pe care-i oprea pe raza localităţii. Dosarul a fost trimis Trinunalului Teleorman, poliţistul fiind plasat sub control judiciar.

28 aug. 2017, 12:02
Un şef de post din Teleorman, suspectat de 19 fapte de luare de mită, trimis în judecată sub control judiciar

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie, au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a agentului şef principal de poliţie Emil Şurcă, şeful Postului de Poliţie Dobroteşti, pentru săvârşirea a 19 infracţiuni de luare de mită.

„S-a stabilit că, în cursul anului 2016, agentul de poliţie Şurcă Emil, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a pretins şi primit de la conducătorii auto opriţi în trafic, sume de bani sau diferite foloase pentru a nu lua măsurile legale ce se impuneau”, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

De asemenea, o persoană a fost trimisă în judecată pentru dare de mită.

Potrivit news.ro, dosarul a fost înaintat la Tribunalul Teleorman, faţă de agentul de poliţie fiind luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.