Situaţie halucinantă în cazul bărbatului găsit lovit pe autostradă. Ce spune soţia acestuia UPDATE

Situaţie incredibilă în cazul bărbatului ajuns la spitalul din Argeş, în starea gravă. Iniţial bărbatul spunea că a fost bătut de un om pe care l-a luat cu maşina pe autostradă.

02 iun. 2017, 05:55
Situaţie halucinantă în cazul bărbatului găsit lovit pe autostradă. Ce spune soţia acestuia UPDATE

UPDATE. Acum omul susţine că a fost lovit de o maşină. Soţia lui spune însă că acesta suferă de Alzheimer şi că a plecat ieri cu trenul din Buzău şi nu mai ştia nimic de el.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Un bărbat din Buzău a ajuns noaptea trecută la spitalul din Piteşti după ce, susţine el, a fost lovit în cap de un individ pe care l-a luat la ocazie. Incidentul s-ar fi petrecut pe autostrada A1. Victima susține că agresorul i-ar fi furat si mașina.

Bărbatul de 64 de ani din Buzău mergea pe autostrada A1, de la Bucureşti spre localitatea Cotmeana din Argeş. A oprit să ia pe cineva la ocazie, un bărbat, şi susţine că acesta l-a atacat. Bărbatul era plin de sânge şi incoerent când fost găsit pe autostradă. La spitalul din Piteşti a fost supus mai multor investigaţii.

Polițiștii au deschis o anchetă și au făcut filtre pe autostrada A1 pentru prinderea atacatorului aflat în mașina furată.