Şoferul care a intrat cu maşina în mare şi a rămas blocat în nisip, la Vama Veche, a fost amendat cu 10.000 de lei VIDEO

Au fost scene scandaloase în Vama Veche! Un şofer a intrat cu maşina în mare şi a rămas blocat în nisip. Mai mulţi tineri au încercat să-l ajute să scoată autoturismul. Şoferul a fost identificat şi amendat de poliţiştii constănţeni cu suma de 10.000 de lei.

RomaniaTV.net
01 mai 2018, 09:01
Şoferul care a intrat cu maşina în mare şi a rămas blocat în nisip, la Vama Veche, a fost amendat cu 10.000 de lei VIDEO

UPDATE Bărbatul care a intrat cu maşina pe plaja din Vama Veche şi a rămas blocat în mare are 28 de ani şi este din Bucureşti, el fiind amendat de poliţiştii constănţeni cu suma de 10.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, oamenii legii au reuşit identificarea şoferului care a intrat marţi, cu maşina pe plaja din Vama Veche şi a rămas blocat în mare, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti.

El a fost amendat cu 10.000 de lei, sancţiunea fiind acordată pentru încălcarea OUG 19/2006, care prevede că reprezintă contravenţie circulaţia sau staţionarea autovehiculelor pe plajă, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

UPDATE Poliţiştii constănţeni fac verificări pentru identificarea şoferului care a intrat cu autoturismul pe plaja din Vama Veche şi a rămas blocat cu maşina în mare. Acesta va fi sancţionat cu o amendă cuprinsă între 10 şi 20 de mii de lei.

Aroganța a fost făcută de un tânăr din Brăila. Chiar în ultima zi din minivacanța de 1 mai, șoferul a vrut să facă o poză cu bolidul chiar la malul mării, însă a rămas împotmolit.

Zeci de minute s-a chinuit acesta să scoată mașina din nisip. Oamenii care erau pe plajă au împins maşina. Într-un final, tânărul a reușit să-și scoată bolidul din apă.