Un tânăr din Buzău, consumator de droguri, şi-a înjunghiat mortal unchiul. Atacatorul a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie

Publicat: Luni, 12 Februarie 2018 10:46 // Actualizat: Luni, 12 Februarie 2018 11:00 // Sursa: romaniatv.net

Un tânăr de 22 de ani şi-a înjunghiat mortal unchiul duminică seară şi a agresat-o pe mătuşa sa. Bărbatul a fost internat în Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca unde medicii îi vor face o expertiză psihiatrică pentru a şti dacă a avut discernământ în momentul crimei.

Duminică seară, tânărul s-a certat cu unchiul său de 56 de ani, fost ofiţer de armată, şi cu soţia acestuia, o femeie de 53 de ani, din motive necunoscute deocamdată.

La un moment dat, tânărul a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat, după care a continuat să-l lovească cu picioarele. Ulterior, tânărul a agresat-o pe soţia unchiului său, aceasta reuşind să să fugă şi să se adăpostească la un vecin, de unde a sunat la 112.

Bărbatul de 56 de ani a decedat la faţa locului, în pofida încercărilor medicilor de a-l salva.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău, fiind în afara oricărui pericol.

După ce şi-a agresat rudele, tânărul de 22 de ani a fugit, fiind găsit în cel mai mare parc din municipiul Buzău şi încătuşat de forţele de ordine.

Bărbatul a fost internat de către autorităţi în Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca unde va fi supus unei expertize.

De asemenea, medicii trebuie să afle în urma analizelor dacă tânărul era drogat şi care sunt substanţele pe care le consumă, acesta fiind cunoscut drept consumator de etnobotanice.

Tânărul locuia cu unchiul şi cu mătuşa sa, în municipiul Buzău, iar cei care îl cunoşteau susţin că acesta obişnuia să consume substanţe psihoactive.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bărbat înjunghiat conumator de etnobotanice crima buzau criminal Buzau
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H