Un tânăr din Gorj a murit în spital din cauza unei entorse

Un tânăr de 23 de ani, din Gorj a murit la spitalul unde ajunsese după ce a făcut o entorsă la picior. Medicii i-au pus piciorul în ghips şi l-au trimis acasă. La câteva zile, tânărul a ajuns din nou la spital, în stare foarte gravă şi a murit din cauza unei embolii pulmonare.

RomaniaTV.net
11 oct. 2016, 20:27
Un tânăr din Gorj a murit în spital din cauza unei entorse

Tânărul şi-a luxat glezna la fotbal şi a mers la spital. Medicii i-au pus piciorul în ghips şi l-au trimis acasă. După câteva zile, a mers din nou la spital, pentru că se sufoca şi avea dureri puternice în piept.

Nimeni nu şi-a dat seama, când tânărul a mers prima oară la spital, că în urma loviturii, s-a format un cheag de sânge, care a dus, în cele din urmă, la embolie pulmonară şi l-a ucis.

De parcă şi-ar fi presimţit sfârşitul, Ionuţ a postat pe facebook versuri cu mesaj trist.

„Dracu ştie cum de am rămas fără şanse. Ce ironic, pare că am în frunte 6-6-6. Dacă tu eşti îngerul, atunci port eu coarnele. Mă întorc unde demonii mă aşteaptă cu goarnele…”, a scris tânărul pe pagina sa de facebook.

Reprezentanţii spitalului spun că nu poate fi vorba de un caz de malpraxis, pentru că i-au aplicat tânărului tratamentul corect.