Un taximetrist a violat o clientă. Motivul, HALUCINANT

Un taximetrist din Marea Britanie a violat o adolescentă în stare de ebrietate, pe motiv că aceasta nu avea bani să plătească cursa.

22 nov. 2017, 13:12
Un taximetrist a violat o clientă. Motivul, HALUCINANT

Katar Shahin, în vârstă de 40 de ani, a mințit în fața procurorilor și a precizat că victima este o prostituată pe care a plătit-o cu 20 de lire pentru sex, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi O minoră din Bârlad, violată şi obligată să se prostitueze

Potrivit Dailymail, tânăra se afla singură pe străzi când a fost abordată de șoferul de taxi, care s-a oferit să o ducă gratuit acasă, deși tânăra i-a precizat că nu are bani pentru a plăti cursa.

În timpul procesului, fata a spus că a acceptat să intre în mașină doar pentru că era un taxi și credea că toate mașinile sunt dotate cu camere de supraveghere pentru siguranța pasagerilor.

Agresorul a condus-o la un restaurant McDonald’s și i-a cumpărat o băutură, apoi a dus-o la el acasă, sub pretextul că are nevoie la baie. Shahin i-a spus acesteia că nu o poate lăsa singură în mașină, așa că tânăra a fost de acord să intre în casă cu el. Bărbatul i-a oferit alcool, însă victima a refuzat, apoi a început să o sărute cu forța, a declarat adolescenta în fața instanței.

Citeşte şi Tânăr de 17 ani, arestat după ce a agresat sexual două fete, una dintre ele cu handicap

În urma atacului, tânăra a reușit să alerteze autoritățile, care au găsit probe în domiciliul agresorului, acesta fiind acuzat de viol.