Unul dintre cei mai de succes afacerişti din industria internetului s-a sinucis la 34 de ani. A avut parte de o moarte cumplită

Unul dintre cei mai de succes afareşti din noul val a fost găsit mort, Afaceristul avea doar 34 de ani.

25 ian. 2018, 13:08

Mao Kankan, un cunoscut antreprenor chinez în domeniul internetului, a fost găsit mort joi, în propria locuinţă. Mao Kankan s-a născut pe 25 mai 1983 şi a fost cofondator al fimei de jocuri electronice MaJoy şi era director executiv al Beijing Mega Electronics Sports Media Co. Ltd. Sinuciderea pare să fi fost cauzată de probleme la une dintre companiile sale, dar familia spune că el nu a lăsat niciun bilet prin care să-şi justifice gestul.

Mao Kankan a fost un renumit antreprenor, un idol al tinerilor, o dată cu înfiinţarea în 2004, alături de partenerul său, a companiei MaJoy. A fost preşedinte al grupului şi a lucrat pentru a aduce în online jocuri practicate offline.

Mao Kankan era director executiv al Beijing Mega Electronics Sports Media , un joint venture înfiinţat în septembrie 2015, care însă în ultima vreme a suferit pierderi financiare grele. Ultima sa postare publică a fost consemnată pe 23 ianuarie, pe reţeaua chineză de socializare WeChat, unde a scris: „Ei bine, te iubesc fără regrete şi respect sfârşitul poveştii„.