Vadim: Mă dă în judecată o septuagenară fiindcă nu i-am dat ei postul lui Gigi Becali. Voia dragoste cu forţa

Corneliu Vadim Tudor a declarat miercuri, la ieşirea din parchetul instanţei supreme, că a fost întrebat de anchetatori în legătură cu modul în care s-a dispus excluderea Angelei Bălan din Partidul România Mare, potrivit PRM. El a declarat ca a motivat această excludere prin "traseismul politic" al acesteia.
Filip Stan
04 dec. 2013, 16:13
Vadim: Mă dă în judecată o septuagenară fiindcă nu i-am dat ei postul lui Gigi Becali. Voia dragoste cu forţa

Vadim a arătat, la ieşirea din sediul parchetului, că „cineva pe care îl dai afară pe uşă intră pe fereastră şi viceversa şi vrea să facă dragoste cu forţa”.

Parchetul instanţei supreme anunţa, în 29 noiembrie, că europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor este urmărit penal pentru fals intelectual, uz de fals şi abuz în serviciu, după ce, în perioada decembrie 2012 – ianuarie 2013, ar fi întocmit şi semnat două adrese prin care a comunicat Autorităţii Electorale Permanente date nereale.

„Dosarul s-a constituit ca urmare a plângerii formulate de Angela Bălan prin care solicită efectuarea de cercetări şi antrenarea răspunderii penale a europarlamentarului Vadim Tudor Corneliu, pentru faptul că, în perioada decembrie 2012 – ianuarie 2013, ar fi întocmit şi semnat două adrese prin care a comunicat Autorităţii Electorale Permanente date nereale ce au produs efecte juridice”, a arătat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), într-un comunicat de presă.

Vadim a declarat că Angela Bălan a fost dată afară din PRM pentru că e o traseistă. „Această Angela Bălan a fost dată afară pentru traseism politic. Când o căutai, ea era pe la două-trei partide. Ea a fost şi în PNG şi râdeam cu colaboratorii mei despre faptul că o persoană de 60 de ani este în Partidul Noua Generaţie. Am fost întrebat şi am răspuns foarte clar că a fost exclusă când s-a constatat că ea nu a părăsit niciodată UNPR-ul lui Gabriel Oprea şi a fost vicepreşedinte al acelei formaţiuni şi preşedinta organizaţiei de femei”, a arătat Vadim Tudor.

Fondatorul PRM a mai spus că „este dreptul suveran al fiecărui partid politic de a comunica Autorităţii Electorale Permanete cine îndeplineşte condiţiile să ocupe o funcţie sau alta, iar persoana aceasta (Angela Bălan – n.r.) nu mai îndeplinea condiţiile”.

„Este o făcătură, bineînţeles, menită să-mi ţină mâinile ocupate. Este doamna aproape septuagenară Angela Bălan, supărată că nu i-am dat ei postul lui Gigi (Gigi Becali, n.r.). Mă dă în judecată Angela Bălan cum că eu aş fi anunţat la Autoritatea Electorală Permanentă că ea nu mai era membră a partidului, şi ea era. Păi nu era, că ea devenise vicepreşedinte la UNPR, deci era «traseistă». Şi când am aflat asta, automat, conform statutului oricărui partid politic din lumea asta, am dat-o afară, care-i problema?”, a spus atunci Corneliu Vadim Tudor.

Europarlamentarul a precizat că dosarul ar fi disjuns „din cel al lui Cezar Marin” şi că va aduce probe în apărarea sa.

Corneliu Vadim Tudor a fost reclamat la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de fostul său asistent Cezar Marin, de la Parlamentul European, care susţine că politicianul i-ar fi încasat salariul, plângerea fiind înregistrată în 5 iulie 2011.

Potrivit lui Cezar Cătălin Marin, Corneliu Vadim Tudor i-ar fi falsificat semnătura pe contractul de muncă depus la Parlamentul European şi pe ştatele de plată, încasând în locul său aproximativ 40.000 euro, reprezentând salariul din perioada august 2009-iunie 2011.

Marin şi-a dat demisia din funcţia de asistent şi a înaintat în 2011 o plângere Parchetului ICCJ, acuzându-l pe Vadim Tudor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

VEZI SI:

Vadim Tudor, audiat în dosarul în care este acuzat de fals şi abuz în serviciu

 

Spynews
Rugăciuni înainte de examen. Le rostesc copiii și părinții pentru luminarea minții și reușita la Bac sau Evaluare
Bzi.ro
Theo Rose a făcut furori într-o ținută cool! Cum s-au îmbrăcat celebritățile la Elle New Media Awards – GALERIE FOTO
Fanatik.ro
Patru zodii dau lovitura până pe 21 iunie! Noroc la bani, regăsiri, dar și mari reușite pentru acești nativi
Capital.ro
Se interzic telefoanele mobile. Decizia a revoltat milioane de oameni. Le vor preda la ușă
Playtech.ro
Cum a ajuns să arate Kate de când are cancer. NU o mai recunoști, e piele și os
DailyBusiness
Ce trebuie să știe șoferii înainte de a merge în vacanță? Amenzi usturătoare dacă nu fac asta!
Adevarul
Dezvăluirile unui fost director FBI despre ucigașii în serie deghizați în camionagii de cursă lungă: sute de omoruri violente rămase nerezolvate
Spynews
De ce nu e bine să adormi cu aerul condiționat deschis. Ce se poate întâmpla
Spynews
Mesajul de adio al Ancăi Molnar. Make-up artistul vedetelor a pierdut lupta cu cancerul, la 34 de ani: ”Voi continua să vă veghez mereu”
Evz.ro
Taifun pe piața imobiliară. Cifrele sunt clare
Impact.ro
Poza INDECENTĂ care a scăpat pe net cu soția lui Nicușor Dan. Ipostază ȘOC, nu se aștepta nimeni
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Ea este femeia găsită moartă într-o valiză, în Oradea! Întregul film al crimei, făcut public de autorități. Ce a ieșit la iveală e cutremurător
Cancan.ro
Mesajul de adio lăsat de Anca Molnar, chiar înainte să moară. „Am...”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Borcea și Pelinel, cum n-au mai fost surprinși niciodată! Cum au venit la Petrecerea Țigănească
kanald.ro
Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa
Capital.ro
Lege pentru cei cu aer condiționat. Asociația de proprietari de la bloc îți interzice
StirileBZI
Pensiile din România, procent PIB sub media UE
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România
substantial.ro
Cinci mari bănci globale finanțează distrugerea Amazonului, dezvăluie un raport
MediaFlux
Cu CÂT cresc PENSIILE din 1 septembrie. Noi CALCULE exacte
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?