Val de atacuri asupra poliţiştilor. Mai mulţi agenţi au ajuns la spital după ce au fost snopiţi în bătaie

Val de atacuri asupra polițiștilor. Un agent a ajuns de urgență la spital după ce a fost bătut cu lopata de mai mulți tineri, în Timiș. Şi în Arad un polițist de la rutieră a fost snopit în bătaie de un șofer beat.

RomaniaTV.net
11 dec. 2018, 12:04
Val de atacuri asupra poliţiştilor. Mai mulţi agenţi au ajuns la spital după ce au fost snopiţi în bătaie

Primul incident a avut loc în comuna Chencea din judeţul Timiş.  Tanarul a fugit, incercand sa se sustraga audierii ce urma sa aiba loc la Politie, nu se cunoaste exact pentru ce urma sa fie audiat, iar politistul a pornit in urmarirea lui.

La un moment dat, fugarul s-a oprit si i-a aplicat mai multe lovituri politistului, lasandu-l pe acesta inconstient. Din fericire, politistul a apucat sa isi anunte colegii care i-au sarit in ajutor. Acestia din urma au tras mai multe focuri de arma in plan vertical pentru a-l opri pe tanar, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Apoi au sunat la numarul de urgenta 112, iar un echipaj medical l-a preluat pe politistul ramas inconstient si l-a transportat la Spitalul Judetean din Timisoara.

Procurorii au preluat cazul si urmaza sa stabileasca exact imprejurarile in care a avut loc incidentul, dar si motivul pentru care politistul a vrut sa il conduca la Sectie pe tanarul de 25 de ani.

Un alt incident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Arad. şi aici un poliţist de la rutieră a fost bătut de un şofer beat.

La Calafat, polițiștii au ajuns în mijlocul unei bătăi cu bâte și topoare între două clanuri. Un agent care a intervenit să calmeze spiritele a fost lovit cu un par.