Valentina Pelinel a mers la Târgul de Nunţi. Mărturii în premieră despre sarcină şi unde va naşte VIDEO

La Palatul Parlamentului se desfăşoară zilele acestea "Mariage Fest", cel mai mare şi cel mai important Târg de Nunţi din ţară. Vedeta evenimentului este Valentina Pelinel, care a acordat un interviu în exclusivitate pentru România TV.

25 mart. 2016, 10:15

Să fie lucrurile clare, nu îmi caut rochie de mireasă. Îmi place să fiu în temă cu ce se întâmplă. Nu mă gândesc acum la căsătorie, acum mă gândesc la bebeluş, să vină sănătos„, a spus Valentina Pelinel, la România TV.

Citeşte şi Alina pleacă, Valentina Pelinel rămâne: Soţia lui Borcea a plecat cu bodyguard, două bone şi prea mult bagaj la Miami

Ea este însărcinată în şapte luni şi a dezvăluit cum decurge sarcina: „Nu mai sunt aşa slabă, dar nici nu trebuie să fie slabă, pentru că important acum este să fie sănătos copilul. E oarecum normal să acumulezi kilograme. Mă simt bine, sunt activă. S-a scris că am cumpărat cărucioare scumpe, dar să ştiţi că n-am cumpărat nimic. Am luat doar nişte hăinuţe, când am fost la New York. Dar m-am interesat, am studiat, am citit, am întrebat şi mi-am făcut liste şi în curând mă voi hotărâ ce să cumpăr… Strictul necesar„.

Citeşte şi Valentina Pelinel a răbufnit după ce Alina Borcea a refuzat divorţul: „Frustrare, răutate, invidie…”

Totodată, Valentina Pelinel a ţinut să pună capăt speculaţiilor că ar urma să nască în America sau în altă ţară erropeană decât România. „Vai de mine, nasc în România, normal. Aici e doctorul meu, în care am încredere, m-am simţit foarte bine, totul a fost ok până acum. Eu vreau să nasc natural , îmi doresc foarte mult şi mă pregătesc pentru asta cu exerciţii speciale. Totul arată bine până acum, dar dacă nu-mi iese şi va trebui să nasc prin cezariană, măcar să nu zic că nu am încercat„, a mai spus Valentina Pelinel.