Valentina Pelinel îşi alege rochia de mireasă

În perioada 26-28 februarie, va avea loc, la Romexpo, o nouă ediţie a târgului Ghidul Miresei. Una dintre firmele prezente i-a propus Valentinei Pelinel să îmbrace rochia de mireasă.

14 ian. 2016, 07:14
Valentina Pelinel îşi alege rochia de mireasă

În cadrul evenimentului, vor fi prezente şi Mihaela, şi Alina Borcea, fosta şi actuala soţie a fostului acţionar de la Dinamo, care au toate şansele să o întâlnească pe Valentina Pelinel. Surse din cadrul organizatorilor târgului Ghidul Miresei au dezvăluit, pentru „ring”, că una dintre firmele înscrise deja la expoziţia cu vânzare o are ca invitată pe viitoarea mămică şi, probabil, viitoarea doamnă Borcea, Valentina Pelinel. „La închirierea unuia dintre standuri ni s-a comunicat că o vor avea ca model pe Valentina Pelinel. Dacă îşi va alege sau nu rochia pentru nunta cu Borcea, rămâne de văzut”, au declarat sursele noastre. 

Cristi Borcea a decis să DIVORŢEZE de Alina. Ce OFERTĂ i-a făcut pentru a accepta divorţul

Fost top-model, Valentina Pelinel a îmbrăcat de multe ori rochia de mireasă în prezentările de modă, însă mireasă cu adevărat a fost de-abia în 2007, când şi-a oficializat relaţia cu Cristian Boureanu. Pentru acel eveniment, ea a ales o rochie din colecţia celebrei Vera Wang, pentru care a plătit atunci aproximativ 8.000 de euro. Legat de dorinţa de a avea copii, Pelinel declara încă din mai 2015 că visează la asta. “E frumos să laşi măcar un copil în urmă… Îmi doresc copii, cred că e cazul. Dacă nu mi-am dorit deoarece am fost mai copilăroasă din fire, acum cred că m-am maturizat, că am trecut prin multe”, spunea Pelinel presei, evitând să dezvăluie dacă este sau nu într-o relaţie, dar afirmând că este fericită şi că se pregăteşte pentru nunta surorii ei mai mici, scrie ziarulring.ro.