Valentina Pelinel, detalii de ULTIMĂ ORĂ despre SARCINĂ. Unde VA NAŞTE

Valentina Pelinel a vorbit despre sarcină şi despre momentele care nu au fost prea plăcute în această perioadă. Vedeta susţine că până acum a acumulat doar 10 kilograme.

01 mart. 2016, 08:13
Valentina Pelinel, detalii de ULTIMĂ ORĂ despre SARCINĂ. Unde VA NAŞTE

Valentina Pelinel abia aşteaptă să nască.

„Pentru că e și cel mic în joc, sunt mai atentă la ce gândesc, ce fac și ce mănânc. Mă pregătesc, ușor-ușor, de faza în care va trebui să-i acord toată atenția și să-mi aranjez lucrurile în viață pentru ca să-i fie bine întâi lui și apoi mie. Am luat doar 10 kilograme, pentru că am mâncat mai mult ca de obicei. Mi-am oferit acest cadou și m-am simțit bine. Nu mâncam dulciuri pentru că nu-mi plac, iar acum, uneori, poftesc și la dulciuri. Și mănânc cu măsură”, a spus Valentina Pelinel pentru Ring.

CITEŞTE ŞI Răsturnare de situaţie în scandalul Borcea-Pelinel. Anunţul ăsta SCHIMBĂ TOT

„Voi naşte în România, la o clinică privată, unde am asigurare, deci n-am făcut niciun barter. Vreau să am familia și prietenii aproape, să am susținere. Puteam naște și în SUA, am plătit taxe timp de 10 ani, deci am și acolo asigurare de sănătate. Voi încerca să nasc pe cale naturală și fac deja exerciții de respirație. Dacă apare ceva pe parcurs, va decide doctorul”, amai spus Valentina Pelinel.

Fostul manechin a comentat şi disputa cu Alina Borcea: „Niciodată nu le dau replică celor care încearcă să mă includă în războaie. Nu are rost să mă cobor. Recent, m-a sunat duhovnicul meu și mi-a zis: „Sunt foarte mândru de tine pentru că n-ai picat în ispită și n-ai ripostat. Nu credeam că vei rezista”. Și m-am simțit puternică”.