Răsturnare de situaţie în scandalul Borcea-Pelinel. Anunţul ăsta SCHIMBĂ TOT

În ultimele zile s-a tot zvonit că Alina Vidican a decis să divorţeze de Cristi Borcea, simţindu-se umilită de scandalul în mijlocul căruia s-a trezit. Fostul model, acum mamă a doi copii şi femeie care se ocupă de afacerile soţului aflat în puşcărie, a fost sâmbătă în vizită la Borcea, la Jilava, iar la ieşire a făcut un anunţ care schimbă total datele problemei. Şi care sigur nu-i pică bine Valentinei Pelinel, şi ea fost model, care acum aşteaptă un copil de la fostul acţionar al lui Dinamo.

RomaniaTV.net
20 feb. 2016, 15:11
Răsturnare de situaţie în scandalul Borcea-Pelinel. Anunţul ăsta SCHIMBĂ TOT

Vizita pe care i-a făcut-o lui Cristi Borcea în închisoare i-a readus zâmbetul pe buze Alinei Vidican. La plecarea din penitenciar, blonda a infirmat zvonurile unui divorţ iminent între ea şi fostul acţionar de la Dinamo.

Nu se pune problema unui divorţ între noi, vreau să se termine cu speculaţiile. Nu am vorbit despre divorţ. Eu îmi iubesc soţul şi soţul meu mă iubeşte„, a spus Alina Vidican, la Antena Stars, precizând că vizitele pe care i le face lui Borcea la spital sunt, de fiecare dată, foarte dureroase pentru fiul ei cel mare, George Alexandru (3 ani), care plânge în hohote de fiecare dată când trebuie să plece de lângă tatăl lui.

Alina Borcea, sotia lui, a ajuns in jurul pranzului la Jilava, cu copiii şi cu un braţ de acte, despre care s-a spus că ar fi putut fi cele de divorţ. Teoria a fost întărită şi de faptul că la scurt timp după Alina, la Jilava a ajuns şi Gigi Becali, naşul de cununie al lui Cristi Borcea cu a doua soţie.