Interlopul Vandam, care i-a săpat mormânt în curte senatorului Agrigoroaei, a fost reţinut VIDEO

Un nou episod al scandalului dintre membrul clanului Tănase şi parlamentarul ieşean s-a consumat miercuri. Poliţiştii au descins la vila din Sărărie disputată de cele două părţi.

28 mai 2015, 07:43
Interlopul Vandam, care i-a săpat mormânt în curte senatorului Agrigoroaei, a fost reţinut VIDEO

Poliţiştii ieşeni, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, au desfă­şurat miercuri o percheziţie la vila disputată de interlopul Vandam Con­stan­tin şi senatorul Ionel Agrigoroaei.

Citeşte şi: Senatorul Ionel Agrigoroaei se plânge şi el de SALARIU: Eu trebuie să îmi schimb în fiecare zi CĂMĂŞILE

„La data de 27.05.2015, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au efectuat 3 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt, distrugere şi tulburare de posesie. La sediul poliţiei au fost aduse 2 persoane, pentru audieri, una dintre acestea fiind reţinută pentru 24 ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, furt, furt calificat şi tulburare de posesie. Astăzi, persoana va fi prezentată unităţii de parchet competente cu propuneri legale. Cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Dosarul are la bază mai multe plângeri intentate de senatorul Ionel Agrigoroaei împotriva lui Vandam Constantin şi a familiei sale, pe care îl acuză că l-ar fi alungat din vilă. Miercuri, anchetatorii au inventariat o serie de bunuri ce aparţin familiei senatorului ieşean şi care sunt depozitate într-o anexă alăturată imobilului disputat de cele două părţi.