Vasile Turcu a fost condus pe ultimul drum. Fostul acţionar al clubului Dinamo a fost înmormântat la cimitirul Băneasa

Vasile Turcu a fost condus duminică pe ultimul drum. Fostul acţionar al clubului Dinamo a fost înmormântat la cimitirul Băneasa.

12 mart. 2017, 16:47
Vasile Turcu a fost condus pe ultimul drum. Fostul acţionar al clubului Dinamo a fost înmormântat la cimitirul Băneasa

Familia fostului acţionat al clubului Dinamo a obţinut o dispensă, iar Vasile Turcu a avut parte de o scurtă slujbă, potrivit b1.ro.

De la funeralii nu au lipsit Dumitru Dragomir, Mihai Stoica, Ciprian Marica, Ioan Becali și Gigi Nețoiu.

Între timp, a apărut şi raportul de la IML. Medicii au concluzionat că omul de afaceri a murit din cauza lipsei de oxigen. Legiştii susţin că Turcu nu mai putea fi salvat, pentru că a fost găsit prea târziu.

Fostul acţionar al echipei Dinamo Bucureşti, omul de afaceri Vasile Turcu, a murit, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internat săptămâna trecută în urma unei tentative de sucid. El a decedat în jurul orei 2.00.

Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, a ajuns pe 1 martie la Spitalul de Urgenţă Floreasca în stare gravă, după o tentativă de sinucidere ce a avut loc în locuinţa sa din Bucureşti.

Citeşte şi VASILE TURCU ar fi FOST ASASINAT, susţine un ziar din Moldova. Serviciile secrete s-ar face vinovate de moartea omului de afaceri