Vedetă de la noi, ispită la INSULA IUBIRII, terorizată de fostul iubit. Diva este la un pas de colaps FOTO

Frumoasă şi controversată Flores Salalidis, se pare că nu a reuşit încă să-şi găsescă marea iubire şi deşi nu mai are 20 de ani, blondina arată mai bine ca niciodată.

01 oct. 2018, 07:15

Poate tocmai de asta, Flores este „ispită” în noul sezon Insula Iubirii, scrie spynews.ro. Deşi profesional îi merge ca pe roate, frumuseţea şi notorietatea se pare că îi dau de furcă frumoasei blondine!

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2018: „Când simţi mirosul unei femei, îţi vine să o călăreşti. Îţi place să fii bătută la funduleţ?”

Aceasta se pare că are ceva probleme cu un fost iubit, care nu a înteles că totul s-a terminat între ei şi o urmareşte peste tot! Chiar dacă „urmăritorul” nu este agresiv deocamdată… acesta lasă mici urme şi îi dă de înteles blondinei că este pe urmele ei, la cumpărături, la salon, la sală!

Chiar dacă „dragoste cu sila” nu se poate, fostul iubit încearcă cu orice preţ să recâştige dragostea pierdută, chiar dacă pentru Flores nu este tocmai o situaţie plăcută! În speranţa că în cele din urmă, fostul va întelege că nu mai este cale de întoarcere, îi dorim frumoasei „ispite” nervi de oţel şi baftă în tot ceea ce va face de acum înainte.