Vedetă TV de la noi, filmată în timp ce îşi punea fiul în pericol VIDEO

O bloggeriţă celebră, care apare în reclame la TV, a fost atacată dur, fiind acuzată că şi-a pus bebeluşul în pericol.

20 ian. 2017, 11:35

Extrem de activă în spaţiul virtual, Ruxandra Luca a realizat un film buclucaş, recent, în bucătăria proprie, alături de cei doi fii, scrie spynews.ro. Preocupată să demonstreze cât de bine absoarbe lichidul un scutec, Ruxandra şi-a aşezat băiatul cel mic, de doar câteva luni, pe masă, lângă foarfecă.

Citeşte şi Bărbatul ăsta cu handicap a rămas blocat în zăpadă! Uite cum a reuşit să scape

Curios, micuţul a înşfăcat obiectul ascuţit şi a început să se plimbe cu el în mână, cu vârful în sus, la câţiva centimetri de ochi.

Chiar dacă mama i-a luat din mână foarfeca, de câteva ori, a aşezat-o, culmea, tot în apropierea micuţului, iar acesta a continuat să se joace cu ea. Abia într-un final, după ce a realizat că lucrurile puteau lua o turnură tragică, Ruxandra Luca a aşezat foarfeca pe alt corp de mobilă, departe de privirile curioase ale mezinului. Neglijenţa mamei a fost taxată dur de alţi părinţi, care au acuzat-o că vedeta şi-a pus copilul în pericol. „Dacă aluneca, îşi înfigea foarfea aia direct în ochi” şi „Bine că nu a căzut de pe masă, că praf se făcea”, au comentat cârcotaşii.

Chiar dacă reacţiile acestea par exagerate, este demn de menţionat faptul că, anual, mii de copii sunt mutilaţi în accidente casnice, iar câteva sute mor. Conform statisticilor, aproape 70% dintre copiii care isi pierd viata in accidente casnice au sub 4 ani. Prof. dr. Dan Mircea Enescu, director al spitalului de copii „Grigore Alexandrescu”, declara, în urmă cu ceva timp: „În toate țările lumii, accidentele copilului, cu precădere la vârsta mică, reprezintă cea mai frecventă cauză de accesare a serviciilor medicale, de suferință, de mortalitate, dar și de costuri medicale. Covârșitoarea majoritate a acestor situații grave pe care noi le numim „accidente”… pot fi cu ușurință prevenite prin informarea părinților și prin evaluarea mediului casnic în raport cu potențialele pericole.

Citeşte şi Soţia unui politician a fost găsită moartă în casă. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Copiii de vîrstă mică depind în totalitate de calitatea îngrijirilor pe care le primesc în familie, de calitatea mediului. Datele statistice pe plan internațional indică faptul că frecvența și gravitatea accidentelor copilului de vârstă mică este un indicator fidel al nivelului dezvoltării umane al unei societăți. În România, copiii de vârstă mică sunt implicați în accidente casnice de aproximativ trei ori mai frecvent decât în țări central europene”.

Vezi video AICI.