Vedete care s-au căsătorit cu fanii lor

Cu cât ești mai celebru cu atât ești mai iubit și urât. Dar iubrea compensează foarte mult. Atât de mult, încât unele celebrități au ajuns să aibă o relație cu fanii lor, ba chiar să se căsătorească cu ei! Bineînțeles, asta nu înseamnă că au și trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Care sunt vedetele care au ajuns să se căsătorească cu fanii imaginii lor?

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 11:14
Vedete care s-au căsătorit cu fanii lor

Brad Pitt a fascinat-o pe Jennifer Aniston de când au avut parte de-un blind date. Dar Jen era oricum îndrăgostită de actor de când acesta a avut o apariție într-un episod din serialul Friends. Până când a intrat în discuție Angelina Jolie.

Citeşte şi  Vedete părăsite în timp ce erau însărcinate

„Marțianul” Matt Damon s-a căsătorit cu o fană a lui, Luciana Barroso, care lucra tot ca o chelneriță la un restaurant din Miami. Cei doi s-au căsătorit în 2005.

Un cuplu care are o căsnicie pe butuci este cel al lui Patrick Dempsey și Jillian Fink. Actorul din „Anatomia lui Grey” a cunoscut-o pe soția sa când și-a programat o schimbare de tunsoare. S-au înțeles de minune, dat fiind că și Jillian era fana lui. S-au căsătorit în 1999 și au 3 copii împreună! Și încă îl tunde pe Patrick!

Vezi pe okmagazine.ro ce alte vedete s-au căsătorit cu fanii lor!