VERDICT bizar: Alexandra Stan l-a AGRESAT pe Marcel Prodan, care era „în legitimă apărare”

Răsturnare de situaţie în cazul agresiunii cântăreţei Alexandra Stan. Judecătorii au considerat că acuzaţiile artistei la adresa fostului impresar, Marcel Prodan, sunt nefondate şi au decis neînceperea urmăririi penale în urma plângerii. S-a stabilit că impresarul era în legitimă apărare şi că agresorul a fost, de fapt, Alexandra Stan.

10 nov. 2014, 07:15

Scandalul dintre Alexandra Stan şi impresarul Marcel Prodan a izbucnit în urmă cu mai bine de un an. Atunci, artista l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o şi şantajat-o, după ce i-a cerut 40.000 de euro, sumă care i s-ar fi cuvenit din contracte.

Alexandra Stan a depus o plângere, însă judecătorii din Constanţa au decis neînceperea urmăririi penale a lui Marcel Prodan şi, mai mult decât atât, ei spun că acuzaţiile artistei sunt nefondate. Acum, Alexandra Stan trebuie să plătească şi cheltuieli de judecată.

Marcel Prodan a declarat că incidentul de atunci a început din cauza Alexandrei Stan. Aceasta a început să-l bată când el se afla la volan.

Problemele Alexandrei Stan nu se opresc aici. Apropiaţii spun că aceasta ar avea dificultăţi financiare. Nu şi-a mai plătit colaboratorii şi a acumulat datorii de 50.000 de euro.

CITEŞTE ŞI: Schimbare DRASTICĂ de look pentru Alexandra Stan. Noua înfăţişare a ŞOCAT FANII: Nu mai eşti tu FOTO