Veste bună pentru români. Bugetarii s-ar putea bucura de 9 ZILE libere la sfârşitul lunii mai

Mai multe informații neconfirmate oficial, care au apărut în mediul online, indică faptul că guvernanții se gândesc la varianta unei noi mini-vacanțe. Dacă zvonurile se vor confirma, de la finele lunii mai și până la începutul lui iunie, bugetarii, dar și elevii sau studenții se vor bucura de nouă (9) zile libere.

03 mai 2018, 06:21
Veste bună pentru români. Bugetarii s-ar putea bucura de 9 ZILE libere la sfârşitul lunii mai

Practic, in perioada urmatoare exista 2 zile lucratoare libere decretate in mod legal, stipulate in Codul Muncii: sarbatoarea de Rusalii, 27 si 28 mai, dar din care doar 28 mai pica in timpul saptamanii (luni) + 1 iunie (vineri). Ei bine, se pare ca Guvernul se gandeste sa anunte ca vor fi zile libere si zilele de 29, 30 si 31 mai. Astfel s-ar putea face punte intre 25 mai si 3 iunie!

Ar fi, cu siguranta, cea mai mare minivacanta din ultima vreme: 9 zile in total, incepand cu ziua de sambata, 26 mai, si terminand cu ziua de duminica, 3 iunie.

Teoretic, aceste zile libere ar urma sa fie recuperate, atat in ziua de sambata, 9 iunie, cat si pe parcursul programului zilnic, prin prelungirea orelor de program, pana la data de 15 iunie.