Veste buna pentru românii care au copii şi pensionari în întreţinere: vor primi tichete de 500 de lei

Publicat: Joi, 31 August 2017 19:56 // Actualizat: Vineri, 01 Septembrie 2017 10:48 // Sursa: romaniatv.net

Familiile care au copii in intretinere si pensionarii cu un venit mai mic de 1.200 de lei vor primi vouchere pentru mancare in valoare de 500 de lei pentru a-si cumpara alimente.

"Statul este obligat prin Constitutie sa asigure traiul zilnic al cetatenilor sai, dar din pacate la noi nu se prea intampla acest lucru. Multi romani nu au ce sa manance, intrucat veniturile lor sunt extrem de mici. Trebuie sa intervenim cumva pentru ca toti oamenii sa poata manca cat de cat bine in tara asta. Daca legea la care lucram va fi votata, atunci, fiecare roman va putea sa se hraneasca, nu la standarde inalte, dar macar normal. Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor romani care nu isi permit nu este un efort bugetar pentru Romania”, a declarat unul dintre politicienii care a initiat acest act normativ.

Conditia pentru a putea beneficia de aceasta facilitate este ca cei fara venituri vor trebui sa munceasca cateva zile in folosul comunitatii, in functie de cat stabileste primaria de care apartin.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Constituţie proiect lege tichete tichete alimente tichete masa
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 ian 19:18
Răspunde | Votează email 1 email
proprietarul
Stau şi mă întreb când o să vă treziţi la realitate. Statul este o asociaţie de proprietari nu un patron sau un d-zeu. Toate bogăţiile şi veniturile României aparţin tuturor cetăţenilor români în mod egal. Statul prin funcţionarii să este doar administratorul acestei imense averi. Fiecare cetăţean trebuie să primească în mod egal câteva procente din această avere. A lăsa sute de mii de oameni să moară de foame se cheamă genocid. Statul din administratorul proprietăţilor devine călăul unei anumite mase de proprietari. Acum ni se flutură ideea că vezi doamne câţiva şmecheraşi s-au gândit şi la cei săraci, Întrebaţii atunci ce s-a făcut cu dreptul acestor oameni, ce s-a făcut cu părticica lor pe care trebuiau să o primească ca şi proprietari. Mai scutiţine cu mila voastră şi daţi tuturor oamenilor drepturile ce li se cuvin ca proprietari ai bogăţiilor acestei ţări. Nu ne mai prostiţi cu tot felul de şmecherii înduioșătoare.
1
EUR
4.6572
RON
18 Jul
noapte 19 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H