Veste EXTRAORDINARĂ pentru Gigi Becali: Cinci zile libere de Crăciun

La un an şi cinci luni de la prima zi de puşcărie din viaţa lui Gigi Becali, condamnat în urma transferului de terenuri cu MApN, patronul Stelei a ajuns, după mai multe procese cu Penitenciarul Poarta Albă, să aibă parte de cîteva zile libere din partea conducerii. Mai mult, cele două părţi au ajuns la un acord prin care s-a stabilit că, în funcţie de comportamentul lui Becali, acesta urmează să aibă din nou liber, în perioada Sărbătorilor de iarnă!

07 oct. 2014, 11:00
Veste EXTRAORDINARĂ pentru Gigi Becali: Cinci zile libere de Crăciun

Permisia de cinci zile primită de Gigi Becali din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă a fost precedată, conform surselor din anturajul lui Gigi Becali, de o înţelegere verbală. Divergenţele dintre cele două părţi par rezolvate în acest moment, procesele fiind date uitării cu cele cinci zile de libertate primite de patronul Stelei. „Becali a arătat, prin toate demersurile şi acţiunile sale, că s-a integrat în sistemul penitenciarelor, iar permisia de cinci zile a fost acordată ca un drept. Însă conducerea Penitenciarului i-a promis patronului echipei că va mai fi eliberat dacă nu o să încalce termenii permisie, adică fără apariţii la TV şi circ aşa cum a făcut în prima zi liberă primită”, au dezvăluit apropiaţii lui Becali.

Gest IMPORTANT făcut de GIGI BECALI. Contează pentru ELIBERAREA CONDIŢIONATĂ

Comportamentul exemplar al lui Gigi Becali din cele cinci zile de permisie a convins conducerea Penitenciarelor că latifundiarul din Pipera a înţeles că revenirea în lumina reflectoarelor în perioada în care are de executat o pedeapsă îi dăunează. Fapt pentru care, neoficial, lui Gigi Becali i s-a promis o nouă perioadă în care acesta o să poată să îşi îmbrăţişeze familia. „Mesajul conducerii Penitenciarului Poarta Albă a fost clar! . Becali a înţeles şi o să se ferească de probleme sau să intre în conflict cu oficialii Penitenciarului, mai ales că tot ce îşi doreşte e să fie aproape de familie. Dacă toate merg aşa cum e înţelegerea, Becali o să aibă din nou cinci zile libere”, au încheiat apropiaţii patronului stelist pentru fanatik.ro.

NUNTĂ MARE în familia lui Becali. Fata cea mare a latifundiarului se căsătoreşte

GIGI BECALI şi-a făcut cadou de 30.000 de euro. Cum a profitat Becali de cele cinci zile libere