Veste TERIBILĂ pentru medicul Monica Pop. „De ce a trebuit să păţesc tocmai eu asta?”

Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuţi medici din România, a primit o veste teribilă. Diagnosticată cu cancer la colon în urmă cu trei ani, medicul oftalmolog tocmai a aflat că boala a recidivat, în ciuda faptului că a respectat toate indicaţiile.

RomaniaTV.net
12 apr. 2016, 10:53
Veste TERIBILĂ pentru medicul Monica Pop. „De ce a trebuit să păţesc tocmai eu asta?”

Monica Pop are grave probleme de sănătate, pe care a încercat să le țină ascunse de public și de cei care o urmăresc constant. Numai prietenii apropiaţi au ştiut ce o macină: diagnosticată cu cancer la colon, Monica Pop a trecut prin două operații şi printr-un tratament dificil de suportat, dar a reuşit să învingă boala. Cel puţin pentru o vreme, pentru că recent a aflat că aceasta a recidivat.

Vestea revenirii cancerului a dărâmat-o pe Monica Pop. „Cel mai greu e psihic. Mai ales când eu știu că am făcut tot ce trebuia să fac și totuși boala a recidivat… Ajungi să te întrebi: la cât bine am făcut eu în viață mea, de ce tocmai eu a trebuit să pățesc așa ceva?! Fără dubiu, hazardul joacă un rol foarte mare în viețile noastre”, a mărturisit Monica Pop la „Dreptul de fericire” de la Happy Chanel.

Monica Pop, in vârstă de 62 de ani, este un medic oftalmolog român, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București. Este născută într-o familie de medici. Are funcția de Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București. Este cadru didactic universitar din anul 1983, în prezent Profesor Universitar.