Viaţa bate filmul, a născut o fetiţă de 10. Cei doi s-au cunoscut la Fundeni, unde aveau grijă de mamele bolnave de cancer,

Mihaela Moise este foarte fericită deoarece sâmbătă, 17 noiembrie, ea a devenit mama unei fetițe pe nume Katia. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar acum, faptul că fetița lor a venit pe lume, cei doi se simt foarte împliniți.

17 nov. 2018, 13:36

Mihaela Moise a făcut anunțul că a născut pe rețelele de socializare, unde prietenii ei virtuali i-au scris multe mesaje de felicitare.

Fosta jurnalistă a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a anunțat faptul că fiica ei a venit pe lume.

„Bine ai venit pe lume, iubita mea! Viața acum începe! Te iubesc la infinit! Mami!”, a scris Mihaela Moise pe Facebook. Vedeta a primit multe mesaje frumoase după ce a născut.

Povestea de iubire a Mihaelei Moise, cunoscută și ca Meme, a început în urmă cu un an și jumătate și e demnă de scenariul unui film. Și-a cunoscut logodnicul la spitalul Fundeni, loc unde fiecare dintre ei își trata mama de cancer. Deși s-au cunoscut într-o situație tristă, cei doi acum sunt foarte fericiți, mai ales că au devenit și părinți.

Pătuțul bebelușei, care s-a născut astăzi, arată ca din basmele cu prințese, deoarece este foarte mare și este realizat doar din materiale de calitate.