Viaţa bate filmul! Bărbatul declarat mort la naştere de către mamă a devenit director de şcoală VIDEO

Povestea emoţionantă a bărbatului de 32 de ani din Timiş care a fost declarat mort la naştere. Ionel Petrea are o viaţă demnă de scenariul unui film. La naştere, a fost abandonat în spital. Şi-a petrecut copilăria prin orfelinate, dar acum se mândreşte cu o carieră pe care şi-a clădit-o exlusiv prin învăţătură.

29 sept. 2017, 08:22
Viaţa bate filmul! Bărbatul declarat mort la naştere de către mamă a devenit director de şcoală VIDEO

Ionel Petrea este profesor de matematică, iar mai nou, directorul şcolii din comuna Fârdea, judeţul Timiş. Ionel are o mare durere: singura persoană din lume pe care şi-ar dori-o aproape, refuză să stea de vorbă cu el. Este mama lui. Femeia care în urmă cu 32 de ani i-a dat naştere, apoi l-a declarat mort şi l-a abandonat.

„A fost destul de greu. Vedeam colegii cum venea la părinţii lor şi eu plângeam. Mă lipeam şi eu de părinţii lor ca şi cum ar fi părinţii mei”, mărturiseşte profesorul.

Ani întregi, Ionel şi-a căutat mama neîncetat. Momentul revederii nu a avut însă nimic din ceea ce a sperat.

„A venit afara, s-a mirat, s-a uitat asa cu un dezgust si a zis: ce sa fac? nu e al meu, eu ma duc la lucru”, povesteşte tânărul.

Toţi cei care îl cunosc în apreciază.

Ionel se consideră împlinit. Lucrează cu copiii, este director şi s-a căsătorit. Are tot ce şi-a dorit. Mai puţin o mamă.