Viaţa bate filmul: La trei ani de la căsătorie şi-a surprins soţul cu Diana, fosta sa prietenă. L-a sunat imediat pe iubitul acesteia

La doar trei ani de la căsătorie și-a surprins soțul făcând amor cu altă femeie. Nu își imaginase niciodată că ea va ajunge la rândul său să-l înșele. Și mai ales cu cine    

14 ian. 2018, 15:21
Viaţa bate filmul: La trei ani de la căsătorie şi-a surprins soţul cu Diana, fosta sa prietenă. L-a sunat imediat pe iubitul acesteia

„Andrei n-a fost niciodată un bun mincios, aşa că n-a fost nevoie de multă perspicacitate ca să-mi dau seama că are pe alta. Se purta ca un îndrăgostit, iar o femeie simte imediat când nu mai e ea subiectul pasiunii unui bărbat. Aşa că la început l-am întrebat direct dacă are pe cineva.

Mi-a zis că sunt nebună, apoi l-am urmărit şi i-am văzut. Era cu Diana, o fostă colegă de-a noastră, de facultate, la nunta căreia fusesem înainte ca noi să ne căsătorim. Ei aveau deja un bebe când noi am făcut nuntă. Nu ne frecventam pentru că nu fusesem apropiaţi nici în facultate, dar curând aveam să aflu că Andrei e coleg cu ea la noul job pe care-l primise de câteva luni.

Nu i-a luat mult să se cupleze cu ea, se pare că nevoia amândurora de schimbare i-a apropiat. Asta gândesc acum, nu vă închipuiţi că atunci când am aflat am fost la fel de calmă”, povestește femeia.

Într-o zi, a primit însă un telefon de la Mircea, soțul Dianei, care căuta răzbunare. Întâlnirile cu Mircea au început să devină regulate. Iar de aici la o apropiere nu a mai fost decât un pas.

„A fost al doilea bărbat din viaţa mea, iar relaţia cu el a venit ca o ploaie caldă peste un câmp secetos. Amândoi aveam nevoie de asta şi am savurat momentul. Şi pe cele care au venit. Acum avem o relaţie stabilă, suntem iubiţi şi niciunul dintre noi patru nu intenţionează să schimbe ceva.

Andrei nu ştie, sau cel puţin nu am avut nicio discuţie pe tema asta. Dar, din ce spune Mircea, Diana bănuieşte ceva. Însă pare că-i convine aranjamentul. Poate că suntem de condamnat, dar viaţa bate şi filmul, şi religia, şi morala. Cine putea să rezolve problema mai bine ca noi, nu are decât să arunce primul cu piatra”, a mai spus tânăra, potrivit jurnalmm.ro.