Poveste de dragoste interzisă la Chefi la cuțite. Un chef și-a părăsit soția însărcinată după ce s-a îndrăgostit de o colegă

Poveste de dragoste interzisă la Chefi la cuțite. Dorian Florea se numără printre noii concurenți care participă la show-ul culinar și a împărtășit publicului o întâmplare din viața lui, pe care o regretă enorm. Bărbatul și-a părăsit soția însărcinată după ce s-a îndrăgostit de o colegă.

19 sept. 2023, 16:33
Poveste de dragoste interzisă la Chefi la cuțite. Un chef și-a părăsit soția însărcinată după ce s-a îndrăgostit de o colegă
Poveste de dragoste interzisă la Chefi la cuțite

Poveste de dragoste interzisă la Chefi la cuțite. Dorian Florea  a venit în fața celor trei chefi pentru a impresiona cu talentul său culinar, pe care îl cultivă de la o vârstă fragedă. Însă, pe lângă abilitățile pe care le are în bucătărie, bărbatul a reușit să surprindă juriul și cu unele povești de viață, de care nu e tocmai mândru.

Pe la vârsta de 15 ani m-am angajat ca ospătar cu acordul părinților pentru că îmi trebuia bani. De mic mi-a plăcut să îmi necăjesc părinții și mai pe toată lumea. Mi-a plăcut viața. Pe la vârsta de 23 de ani mi-am cunoscut frumoasa soție în Italia.

Toată lumea i-a zis să nu aibă treabă cu mine că sunt doar un golan. Am încercat să o cuceresc, iar până la urmă am reușit. În prima seară în care am ieșit, am mers la chinezi și am luat un inel cu 5 euro. Așa am cerut-o, iar în trei luni de zile am făcut cununia. Pot să zic că m-a binecuvântat Dumnezeu!”, a povestit Dorian Florea, în fața celor trei chefi.

Citește și: Remus Iosub, câștigătorul de la iUmor, și logodnica lui s-au căsătorit după ce au făcut show la Chefi la cuțite. Cei doi au gătit „mâncare de bombardieri” VIDEO

Poveste de dragoste interzisă la Chefi la cuțite

După o perioadă în care a fost ospătar, Dorian Florea a intrat în bucătărie și a ajuns chef. Această realizare i-a adus multă bucurie, însă și una dintre cele mai mari greșeli din viața lui. Bărbatul a mărturisit că pe vremea când soția lui era însărcinată, s-a îndrăgostit de o colegă de muncă și a plecat alături de ea.

Însă, povestea nu a durat foarte mult, pentru că a realizat că a făcut o greșeală enormă. După un an, s-a întors la familia pe care o abandonase, iar soția l-a acceptat acasă.

Am greșit foarte mult față de soția mea. M-am apropiat mai mult decât trebuia de o colegă. Soția mea era gravidă, iar eu am plecat de acasă. Ceea ce i-am făcut soției mele nu e de iertat. Nu cred, și poate zic un lucru mare, nici mama nu m-ar fi iertat!

Anul trecut din iulie, mi-am luat hainele de unde am stat și m-am dus înapoi acasă lângă băiețelul meu, dar și lângă fetița mea. M-a binecuvântat Dumnezeu cu o soție bună, pentru că nu orice femeie trece peste lucrul ăsta ca și cum nu s-ar fi întâmplat. De multe ori cauți cai verzi pe pereți când ai acasă lună și stele. Am fost plecat un an”, a mai mărturisit Dorian Florea.