Viaţa sexuală: 4 căi sa alungi plictiseală în dormitor

Toti iubesc sexul, insa dupa  o anumita perioada de timp, in viata sexuala poate interveni plictiseala si totul intra intr-o rutina din care ai impresia ca nu poti iesi. Si atunci te gandesti la ce ai putea sa faci sa dinamizezi un pic, viata sexuala. 

RomaniaTV.net
08 mai 2018, 12:40
Viaţa sexuală: 4 căi sa alungi plictiseală în dormitor

Daca ai incercat toate pozitiile la care te-ai putut gandi, iata alte cateva modalitati prin care viata voastra de cuplu sa capete putina culoare si sa alungati plictiseala din dormitor.  

Schimba ritmul si viata sexuala se poate imbunatati

Viteza este un factorul foarte important in jocul dragostei, iar daca stii nu doar cum sa slabesti ritmul, ci si cand s-o faci, cu siguranta veti experimenta senzatii noi. Incepe lent si pe masaura ce trece timpul mareste ritmul. In plus, urmareste reactiile partenerei, iar daca aceasta iti cere sa pastrezi un anumit tempo, fa-o pentru o anumita perioada dupa care schimba din nou. Depinde de tine sa determini care este ritmul pe care il prefera sotia ta si sa-l schimbi in mod constant pentru a o surprinde. 

Schimba preludiul si se va schimba ceva si in viata sexuala

Multe cupluri fac dragoste la fel tot timpul. Se asaza in pat, el deasupra/ea deasupra si fac sex. Acum este timpul sa adaugati elemente care sa aduca putina surpriza in viata voastra.

Preludiul poate include orice, de la conversatii legate de sex pana la dans. Incearca lucruri diferite precum si pozitii diferite pentru a evita rutina si, evident, plictiseala din dormitorul vostru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.