Victima doctorului Trancă, Andreea Mocanu, din nou în faţa judecătorilor. Totul a plecat de la bani

Andreea Mocanu, tânăra care a plonjat de la etajul 6 după ce a fost violată de medicul Răzvan Trancă, a ajuns din nou în faţa judecătorilor.

01 apr. 2018, 07:39

Andreea Mocanu a deschis un proces împotriva CNADNR, solicitând în cererea de chemare în judecată anularea unei sancţiuni contravenţionale pe care a primit-o pe nedrept, scrie spynews.ro. După ce au analizat probele depuse de Andreea, magistraţii i-au dat dreptate şi au dispus: „Admite plângerea contravenţională. Anulează procesul-verbal de contravenţie seria R16 NR. 0354042. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti”. Instituţia a atacat hotărârea, însă şi Tribunalul Bucureşti i-a dat dreptate Andreei, aşa că sentinţa a rămas definitivă.

Citeşte şi Andreea Antonescu, dezvăluiri picante despre o partidă de amor în avion într-o cursă de SUA FOTO

În 2007, medicul Răzvan Trancă a fost acuzat de viol şi tentativă de omor de Andreea Mocanu, pe atunci pacienta lui în vârstă de 17 ani, care a căzut de la etajul 6 al blocului unde locuia medicul. Imediat după izbucnirea scandalului, Colegiul Medicilor din România i-a interzis doctorului exercitarea profesiei, însă acesta s-a întors printre copii după un an. După un proces lung, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe medicul Răzvan Trancă la patru ani cu suspendare şi la plata a 50.000 de lei daune morale către Andreea Mocanu.