Una dintre victimele scandalului cu împuşcături a dat declaraţii în exclusivitate, din spital VIDEO

Bărbatul împuşcat este internat într-un salon al spitalului Sfântul Pantelimon. El spune că totul a început în urmă cu două săptămâni, de la o şicană în trafic. Interviul a fost realizat cu camera ascunsă de către reporterii România TV.

30 dec. 2012, 15:02
Una dintre victimele scandalului cu împuşcături a dat declaraţii în exclusivitate, din spital VIDEO

„A fost un incident între prietena băiatului meu, când a fost zăpada aia, atunci s-au şicanat acolo, că aveau unde să intre. Femeia, care e mama băiatului care a venit cu ăştia, e una imensă, e mare. Şi-a coborât din maşină, n-a vrut să se dea la o parte, a zis că „nu treci tu, nu trec nici eu”. S-au certat amândouă acolo, a sărit cu picioarele pe ea şi a dat-o în maşină pe asta mică. Asta e o fâţă de om, aia e imensă. Atunci am fost şi am depus plângere. Probabil că i-au chemat. Cu câteva zile înainte au venit acasă la mine. Bărbatul ei şi ea. Iar puşi pe scandal. Că dacă nu ne retragem plângerea, ne omoară. Lasă, că fi-miu lucrează la BGS şi vă arătăm noi, fraierilor” a spus bărbatul împuşcat, pentru România TV.

Până la urmă, vecinii agresivi au trecut şi la fapte.

„Aseară l-au urmărit pe ăsta mic. Au început să tragă ca-n vestul sălbatic. Cu pistoale cu bile, înarmaţi cu telescopice din alea. Au fost cu câteva zile înainte la vărul meu. Cu uniforma de la BGS. Atunci mă căutau, probabil. Au tras cu bile, cu bastoane, cu spray-uri. Şi ăştia care au venit acum erau masivi” a mai spus bărbatul.

Victimele sunt revoltate de cum decurge ancheta poliţiei. Totuşi, toţi cei 5 agresori au fost prinşi.

„Când a venit poliţistul aseară dispăruseră probele. Au avut cuţite. Pe unul am reuşit să-l imobilizăm. Altfel scăpa şi se muşamaliza totul. A rămas acolo şi era lângă el spray, era lângă el cuţit, era lângă el pistol. I-am şi spus gaborului. Domnule, de ce le iei cu mâna. Ia-le cu o cârpă, ceva, să iei amprentele” a mai spus victima vecinilor agresivi.