Victor Ponta: Băsescu şi Dragnea sunt fraţi în minciună, abuzuri şi folosirea partidelor şi a românilor doar pentru putere şi bani

Fostul preşedinte Traian Băsescu este convins că fostul premier Victor Ponta l-a denunţat la DNA pe Liviu Dragnea. Răspunsul lui Victor Ponta nu a întârziat: "de ce nu ma mira ca se coordoneaza si acum in manipulari si minciuni la fel de bine ca atunci cand erau impreuna la PD".

26 sept. 2017, 20:00
Victor Ponta: Băsescu şi Dragnea sunt fraţi în minciună, abuzuri şi folosirea partidelor şi a românilor doar pentru putere şi bani

Procurorii DNA au deschis un dosar penal pentru modul în care Lacul Belina a fost trecut în administrarea CJ Teleorman, iar doi miniștri, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, sunt acuzați de abuz în serviciu. Victor Ponta, chemat și el ca martor în dosar, a declarat că nu l-a denunțat pe Liviu Dragnea. Însă, Traian Băsescu e convins că fostul premier chiar asta a făcut la DNA.

De altfel, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus că Ponta a dat declarații de martor în două dosare, la ultima sa audiere.

”Nu am niciun dubiu că l-a denunțat la DNA pe Liviu Dragnea. Ponta e mai lipsit de caracter decât oricine, cu excepția lui Dragnea.”, a declarat Traian Băsescu la TVR 1.

Reacţia lui Ponta

„Basescu si Dragnea = frati in minciuna , abuzuri si folosirea partidelor si a romanilor doar pentru putere si bani!

De ce nu ma mira ca se coordoneaza si acum in manipulari si minciuni la fel de bine ca atunci cand erau impreuna la PD ?!?

Ps – de la Basescu mitomanul nu astept scuze / orice injuratura sau acuzatie mincinoasa de la el este un semn clar ca fac bine ceea ce fac!”, a scris Ponta pe Facebook.