Victor Ponta, despre declaraţia ministrului Bostan: Ei sunt „tehnocraţi”. Au venit, distrug şi pleacă!

Fostul premier Victor Ponta aminteşte că "anul trecut Ioan Rus a demisionat în aceeași zi pentru o declarație nefericită, scoasă din context (nu fascistă, nu împotriva Constituției )! Azi lui Bostan cât și altor catastrofe care ocupă funcții de miniștri nici nu le pasă - ei au "protecție".

29 iun. 2016, 17:35
Victor Ponta, despre declaraţia ministrului Bostan: Ei sunt „tehnocraţi”. Au venit, distrug şi pleacă!

„Credeți că îi pasă?! Sau credeți că îl schimbă Dl. Cioloș (care nu l-a schimbat pe Irimescu de la Agricultură nici când a votat Parlamentul moțiunea contra lui)?

Ei sunt „tehnocrați” – ce treabă au ei cu Constituția României, cu copiii din România, cu profesorii din România și în general cu România?! Niciuna! Au venit, distrug și pleacă!

PS – anul trecut Ioan Rus a demisionat în aceeași zi pentru o declarație nefericită, scoasă din context (nu fascistă, nu împotriva Constituției )! Azi lui Bostan cât și altor catastrofe care ocupă funcții de miniștri nici nu le pasă – ei au „protecție”!, a scris fostul premier pe Facebook despre cel mai recent scandal politic din cabinetul Cioloş. 

Citeşte şi:  Comisia pentru învăţământ din Senat cere demisia ministrului Bostan

Premierul Dacian Cioloș i-a cerut marți ministrului Comunicațiilor Marius Bostan să își ceară scuze și să vină cu clarificări după declarațiile pe care le-a făcut pe tema Educației, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.
 
 
Ministrul Comunicațiilor Marius Bostan a afirmat marți, într-o conferință, că unii profesori își bat joc de meseria lor și spun că au salarii mici, această justificare fiind o imbecilitate.

„Eu văd părinții la școală. Eu sunt părinte. Jumătate dintre ei nu se interesează, nu cer calitate profesorului. Profesorii au salarii mici. Nici în partea cealaltă nu se cere calitate. Unii profesori pur și simplu își bat joc de meseria lor și spun că au salarii mici. Domnule, mergi acasă, dă-ți demisia. Dar nu să îți bați joc de viitorul copilului. Justificarea că „am salariu mic” e o imbecilitate. Am salariu mic, îmi dau demisia, mă apuc de altă muncă dacă nu îmi place meseria asta. Vorbele mele poate sunt brutale. Dacă fiecare părinte ar plăti 100 de lei pe lună, nu mult, ceva simbolic, dar să simtă că nu e gratis”, a spus Bostan.