Victor Ponta îl desfiinţează pe Klaus Iohannis: A transformat dispreţul, nesimţirea şi sfidarea în marcă înregistrată

Victor Ponta îl atacă dur pe preşedintele Klaus Iohannis într-o postare pe Facebook. Fostul premier critică în termeni duri faptul că şeful statului a mers la Sibiu în acest weekend, cu toate că şi-a făcut buletin de Bucureşti şi ar urma să voteze în Capitală.

05 iun. 2016, 09:32
Victor Ponta îl desfiinţează pe Klaus Iohannis: A transformat dispreţul, nesimţirea şi sfidarea în marcă înregistrată

Victor Ponta se declară „dezgustat” de decizia preşedintelui Klaus Iohannis, despre care spune că a transformat „dispreţul, nesimţirea şi sfidarea” în marcă înregistrată. „În urmă cu o săptămână, când Vladimir Putin ameninţa România, Dl. Iohannis a mers la Sibiu să asiste la un eveniment sportiv la care participa şi soţia sa. Comentariile de atunci au fost atât de acide, încât orice om normal ar fi învăţat ceva din asta! Credeţi că el a înţeles ceva? Azi Dl. Iohannis a mers special până la Sibiu ca să asiste la momentul în care Doamna Iohannis votează (nu ştiu sigur dacă a şi fotografiat-o cu telefonul mobil, ca data trecută)! Vă rog să calculaţi că aceste deplasări se fac cu minim 7 autovehicule şi minim 30 de persoane de la SPP şi Poliţie care asigură escorta şi traseul! Cât costă bugetul public aceste drumuri de „asistare a soţiei” aveţi idee? Puteţi calcula, vă rog!? Eu o să adresez o interpelare pe această temă către Ministrul de Interne”, a scris pe Facebook Victor Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta, despre „preselecţia” DNA la alegeri: „De la noi pe cine să mai ia? Că suntem toţi!”

„Dincolo însă de dispreţ, nesimţire şi sfidare (care au devenit o marcă înregistrată a Dlui. Iohannis) aş mai întreba totuşi:

1. Cât timp a câştigat Dl. Iohannis şi ce cheltuieli a produs către bugetul de stat pentru activităţi care nu au legătura cu atribuţiile funcţiei (fapte pentru care DNA îl acuza pe Gabriel Oprea)?!
2. Câţi oameni blocaţi de coloana oficiala pe Valea Oltului nu vor putea să ajunga la timp să voteze, fiindu-le împiedicat dreptul de vot (fapte pentru care DNA îl acuză pe Titus Corlăţean)?
3. Însoţirea cu coloană oficială a Doamnei Iohannis la vot la Sibiu nu reprezintă acţiuni ilegale de participare la scrutinul electoral (fapte pentru care DNA îl acuză pe Liviu Dragnea)?!

Dezgustul faţă de această situaţie şi faţă de asemenea comportament nu trebuie să vă lase inactivi! Veniţi la vot să îi sancţionăm!”, conchide Victor Ponta.

Klaus Iohannis este aşteptat să voteze în jurul prânzului la liceul Jean Monnet. Preşedintele Klaus Iohannis este plecat la Sibiu, acolo unde o însoţeşte pe Carmen Iohannis, care nu are mutaţie pe Bucureşti şi trebuie să voteze la Sibiu.