Victor Ponta, la chef în Curtea de Argeş

Victor Ponta a petrecut sâmbătă seara. Premierul a fost prezent, la Curtea de Argeş, la botezul mezinei familiei chestorului Camerei Deputaților, Mircea Drăghici, și consilierei europarlamentarului Daciana Sârbu, Georgiana Drăghici, scrie ziarulprofit.ro. 

RomaniaTV.net
11 ian. 2015, 10:43

Petrecerea a avut loc la un restaurant select din localitate, iar Victor Ponta a venit însoțit de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu. Potrivit sursei citate, premierul a dansat şi a fost solicitat sa faca poze cu invitatii. 

Victor Ponta şi soţia sa au avut un cadou special – un tort decorat cu un cuplu de lebede, simbol al relaţiei speciale dintre părinţii micuţei Ana Maria Timeea.

De la eveniment nu au lipsit nici președintele Florin Tecău, prefectul Mihai Oprescu și soția sa, deputatul Simona Bucura Oprescu, primarul din Mioveni, Ion Georgescu, senatorul Constantin Tămagă, deputatul Gheorghe Marin, dar și un număr impresionat de primari din colegiul Curtea de Argeș ( inclusiv șefii administrației municipiului).
 
Printre personalitățile prezente la eveniment s-a mai numărat și fostul președinte al PSD Argeș și al CJ Argeș Constantin Nicolescu, care a venit însoțit de soția sa, Viorica.

Micuta Ana Maria Timeea a fost botezată sâmbătă, iar nași i-au fost Daniela și Dan Cristescu și Ana Maria și Florin Ștefan Pătru.