VICTOR PONTA, prima reacţie după învinuirile DNA

Victor Ponta s-a prezentat, vineri dimineaţă, la DNA, însoţit de un avocat, declarând, la ieşire, că este suspect în dosarul lui Dan Şova. Premierul Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat, anunţă DNA. Ulterior, Victor Ponta a postat vineri pe Facebook "dovezi ale neimplicării în cazul Turceni-Rovinari".

05 iun. 2015, 08:48
VICTOR PONTA, prima reacţie după învinuirile DNA

Victor Ponta a anunţat că este considerat suspect de către DNA în dosarul Şova, pentru activitatea de avocat din 2007-2008 şi pentru faptul că este în conflict de interese deoarece l-a propus ministru pe acesta.

„Sunt suspect în dosarul lui Şova, pentru activitatea de avocat în 2007-2008 şi, de asemenea, sunt în conflict de interese că l-am propus pe Şova ministru. Am venit la DNA ca orice om normal, nu a dat nicio declaraţie, o se ne cheme pentru declaraţii”, a spus Ponta.

Victor Ponta: E „foarte bine” că PNL-PDL depun moţiune de cenzură. Bătalia politică se duce în Parlament, nu la DNA

Victor Ponta a postat vineri dimineaţa pe Facebook, după ce s-a prezentat la Direcţia Naţională Anticorupţie, mai multe copii ale unor documente despre care spune că sunt „dovezi ale neimplicării în cazul Turceni-Rovinari”.