Victor Ponta: PSD VOTEAZĂ marţi pentru RESPINGEREA legii amnistiei. Vrem să adoptăm repede BUGETUL

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că reprezentanţii PSD şi ai celorlalte formaţiuni din coaliţie vor vota, marţi, în Parlament, pentru "respingerea definitivă" a legii amnistiei şi graţierii şi pentru încuviinţarea cererilor Justiţiei.

17 nov. 2014, 13:58
Victor Ponta: PSD VOTEAZĂ marţi pentru RESPINGEREA legii amnistiei. Vrem să adoptăm repede BUGETUL

„Primul mesaj care trebuie să îl dăm este chiar mâine, în Camera Deputaţilor. Am vorbit şi în Camera Deputaţilor, cu domnul Zgonea, cu liderul grupului parlamentar, domnul Neacşu, şi, aşa cum am spus săptămâna trecută, în dezbatarea cu Klaus Iohannis, mâine (marţi – n.r.), nu doar cei de la PSD, ci şi toţi din coaliţie, vom vota pentru respingerea definitivă a legii amnistiei şi graţierii şi binenţeles pentru încuviinţarea cererilor Justiţiei”, a a anunţat Victor Ponta.

CITEŞTE ŞI  VICTOR PONTA: Sunt hotărât să rămân în funcţia de premier. În PSD, trebuie să avem decenţa să tăcem o perioadă

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a anunţat, luni, în prima declaraţie de presă, susţinută după prezentarea rezultatelor oficiale, că îşi propune să rămână în postul de premier atâta vreme va avea sprijinul coaliţiei de guvernământ. În plus, Ponta şi-a declarat disponibilitatea de a dialoga cu Klaus Iohannis, preşedintele ales duminică.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Klaus Iohannis a cerut, luni, Parlamentului să se ţină de cuvânt, iar marţi să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei şi a graţierii şi să o pice şi să ia în discuţie toate solicitările din partea justiţiei vizându-i pe parlamentari şi să le încuviinţeze.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis: „Parlamentul să PICE legea amnistiei şi să aprobe cererile justiţiei”. Vezi LISTA PENALILOR