Victor Ponta: Sper să avem azi sau mâine un nou ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta s-a declarat "foarte îngrijorat" de greva de la Romatsa şi şi-a exprimat speranţa ca în zilele următoare să fie numit un nou ministru al Transporturilor.

RomaniaTV.net
15 iul. 2015, 10:32
Victor Ponta: Sper să avem azi sau mâine un nou ministru al Transporturilor

„Referitor strict la Transporturi sunt foarte îngrijorat şi văd conflictul de muncă de la Romatsa, sper să avem azi, mâine, când decide preşedintele un nou ministru al Transporturilor, care prima problemă va avea să rezolve problema de la Romatsa, pentru că nu este normal să sufere pasagerii”, a comentat premierul.

Victor Ponta şi-a exprimat speranţa ca „prin dialog, între noul ministru şi sindicaliştii de la Romatsa vom găsi soluţii ca să nu mai apară niciun fel de probleme de acest gen”.

Premierul Ponta a declarat recent că a revenit la preşedintele Iohannis cu nominalizarea pentru conducerea Ministerului Transporturilor. „Am transmis preşedintelui şi vineri o revenire apropo de numirea de la Transporturi. Sunt convins că după ce vine în ţară va avea o poziţie”, a precizat luni premierul, la finalul şedinţei coaliţiei, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis nu a semnat încă propunerea pentru postul de ministru al Transporturilor, premierul nominalizându-l pe Mihai Fifor, după demisia lui Ioan Rus din 11 iunie.

Citeşte şi: GREVĂ de AVERTISMENT de la Romatsa. Zeci de zboruri au fost afectate