Videochatista de la MasterChef, prinsă în fapt. Şi se jura că s-a făcut fată de casă FOTO INCENDIAR

Maria Secrieriu a cunoscut celebritatea în urma participării la un show culinar, acolo unde s-a remarcat prin naturaleţe şi şarm. Însă aceste două atuuri nu le foloseşte doar în bucătărie, ci şi în faţa camerelor de filmat din studiourile de videochat.

18 feb. 2016, 10:28

Deşi presa a vuit cum că fosta concurentă a cochetat pe lângă gătit şi cu videochat-ul, Maria Secrieriu nu a confirmat niciodată, ba mai mult decât atât, a susţinut tare şi răspicat că fotografiile care stăteau pe primele pagini ale ziarelor erau de fapt invenţia unor răutăcioşi care îşi doreau doar să-i strice imaginea, scrie spynews.ro.

Citeşte şi MARIA SECRIERIU, goală pe un site erotic. Sexy-concurenta de la Masterchef dă vina pe hackeri

„Imaginile nu sunt reale. Nu pot să dau prea multe detalii, deoarece de întreaga poveste se ocupă în prezent avocatul meu. Pozele au fost trucate. Soţul meu este foarte supărat, vă daţi seama că nu i-a picat bine…”, spunea tânăra în anul 2014.

Chef Maria în bucătărie, Maizy în studio

Surpriză, însă, fosta concurentă a show-ului culinar nu a uitat de vechile obiceiuri, ba chiar încă practică cu plăcere videochat-ul, mai ales că acum a ajuns şi la dimensiunile mult visate. Potrivit informaţiilor noastre, chef Maria Secrieriu obişnuieşte să mai meargă din când în când la vechiul job, în apropiere de Piaţa Unirii din Capitală, acolo unde câştigă bănuţi frumoşi din incitarea bărbaţilor în mediul virtual. „Maria nu a ştiut cum să o mai scoată la capăt. Dacă la început a susţinut că fotografiile sunt trucate, apoi a mărturisit că de fapt povestea e adevărată, însă face parte din trecut. Acum joacă rolul femeii de casă, face sport, mănâncă sănătos, însă în realitate continuă să meargă la vechiul job. Lucrează la un lanţ de studio-uri extrem de cunoscut în România şi nu numai, însă ea sta mai mult pe la studio-ul din Piaţa Unirii”, a mărturisit o sursă din anturajul fostei concurente.

Citeşte şi Blonda de la Masterchef vrea să pozeze în reviste pentru adulţi FOTO

Fapt confirmat, de altfel, şi de una dintre colegele Mariei. „Pe Maria o găsiţi la studioul de la Unirii. Ea se ocupă uneori de fetele noi”, a explicat colega Mariei.