Viermi în baia Spitalului de Copii Galaţi, nicio sancţiune pentru conducere VIDEO

Conducerea Spitalului de Copii Galaţi, în care o mamă a filmat viermi la baie, nu a primit nicio sancţiune. Imaginile terifiante au fost filmate de o mamă internată cu copilul la pediatrie chiar în baia spitalului.

14 mart. 2018, 09:21
Viermi în baia Spitalului de Copii Galaţi, nicio sancţiune pentru conducere VIDEO

O pacientă a filmat viermi în baia salonului de la Spitalul de Copii din Galaţi, iar soţul său a postat imaginile pe Facebook.

„La spitalul de copii din Galați, azi 09-03-2018, soția a găsit viermi in baie, pe jos. Femeia de serviciu a spus că degeaba facem reclamație că nu se rezolvă nimic ca așa avem noi românii mentalitatea de săraci și proști. Oameni buni, ne mănâncă viermii. Share masiv, va rog. Toate televiziunile prezente la spital. Am dat declarații și eu și soția. Știrea a fost difuzată pe toate posturile tv din țară și e virală pe net. Au fost lăsați sa intre sa filmeze în salon, buni bazați ca au curățat bine, dar surpriza, au reușit sa filmeze și ei viermii. Sotia împreună cu fiica-mea au fost mutate în alt salon iar în salonul cu viermi, acum, se demontează obiectele sanitare. Toată lumea agitata, toate au acum echipament corespunzător și peste tot se face curățenie”, a scris tatăl alături de imaginile de mai jos. 

În momentul în care cei de la Direcţia de Sănătate Publică au făcut control în spital nu au mai gasit niciun vector care să indice prezenţa viermilor şi au tras concluzia ca acestia au intrat prin ventilaţie.

Ei au recomandat conducerii spitalului să ia măsuri în acest sens. Aşadar, spitalul nu a primit nicio sancţiune şi a scăpat doar cu o avertizare.