Viitorul sună bine pentru Hagi. Victorie la scor cu Timişoara şi Steaua ajunge la şase puncte de lider

Viitorul lui Gica Hagi isi continua drumul triumfal spre play-off-ul Ligii 1, dobrogenii obtinand o victorie categorica in etapa cu numarul 24 a primei noastre divizii.

25 feb. 2017, 17:13
Viitorul sună bine pentru Hagi. Victorie la scor cu Timişoara şi Steaua ajunge la şase puncte de lider

Liderul la zi al campionatului a spulberat ACS Poli Timisoara, impunandu-se pe teren propriu cu un categoric 5-0.

Pustii „Regelui” au resimtit o usoara presiune dupa infrangerea suferita in etapa trecuta in deplasarea de la Astra, insa si-au revenit rapid si au transat soarta meciului cu Timisoara in prima repriza.

Vlad Morar a deschis scorul in minutul 11, jucatorul adus in aceasta iarna la Viitorul trimitand in plasa din 6 metri, dupa o balbaiala de nepermis a defensivei banatenilor. Zece minute mai tarziu, acelasi Morar reusea „dubla”, el trimitand in poarta goala din pasa lui Ganea.

In minutul 30 a venit randul lui Vana sa paseze decisiv, iar Morar a pus latul pentru 3-0. Dupa alte cinci minute, Morar s-a aflat la servire, pasa lui fiind fructificata de Chitu.

Scorul final a fost stabilit de pustiul Florinel Coman, introdus in teren la pauza chiar in locul lui Morar. Acesta a fost lansat bine de Chitu si a inscris cu un sut pe sub portarul Straton.

Pana la fluierul de final, Timisoara a ramas si in inferioritate, Artean fiind eliminat dupa doua cartonase galbene.

In urma acestui rezultat, Viitorul se distanteaza din nou la 6 puncte in fata Stelei in clasamentul Ligii 1, vicecampioana avand totusi un meci in minus.