Viitorul – Voluntari 0-1 în SUPERCUPA ROMANIEI. C. Lazăr a marcat golul victoriei VIDEO

FC Voluntari a câștigat, duminică, Supercupa României, după ce s-a impus în fața Viitorului, scor 1-0, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

09 iul. 2017, 19:56
Viitorul – Voluntari 0-1 în SUPERCUPA ROMANIEI. C. Lazăr a marcat golul victoriei VIDEO

Voluntari a deschis scorul în minutul 12, după ce Costin Lazăr a reluat cu capul din apropierea porții o centrare venită de pe dreapta de la Marinescu (VIDEO AICI). Viitorul a încercat în mai multe rânduri să egaleze, dar șuturile lui Nedelcu au trecut de fiecare dată peste poartă. Viitorul și-a făcut misiunea și mai grea în minutul 32, când Vână a făcut un fault la mijlocul terenului și a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat.

După revenirea de la cabine, elevii Viitorului au mai avut ocazii importante de a marca, dar Țâru și Benzar n-au nimerit spațiul porții lui Balauru.

Un lucru inedit despre portarul ilfovenilor, Dragoș Balauru, este că acesta a semnat înainte de debutul acestui campionat un contract de reprezentare cu o nouă firma apăruta pe zona de impresariat sportiv din Romania, care se pare că îi priește. Compania se numește Alexandrion Sport Management și aparține Grupului Alexandrion condus de omul de afaceri Nawaf Salameh. Alexandrion Sport Management, desi a aparut de doar o lună, a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de Liga I, dar și cu jucători străini sau de perspectivă ce evolueaza în liga 2 sau 3 din România. Compania impresariază și jucători din alte sporturi precum handbal sau tenis.

VIITORUL – VOLUNTARI 0-1 (0-1)

A marcat: C. LAZĂR 12.

Viitorul: Rîmniceanu – Dumitraş (Benzar 46), Ţîru, Boli, Ganea – Lopez, Nedelcu (Herea 71), Vînă – Măţan, Chiţu (Casap 46), Cicâldău.

Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, M. Popescu, Acsinte – Lazăr, Răuţă – Deac (Ivanovici 71), Marinescu, Olteanu (Pârcălabu 83) – Bălan (Căpăţână 90).