„Vino în PLM să-ţi faci un viitor”. Cel mai amuzant slogan de campanie electorală FOTO

Anul 2016 este unul al alegerilor locale şi parlamentare, iar inventivitatea echipelor de campanie electorală ale politicienilor rivalizează cu cea a votanţilor.

07 apr. 2016, 12:23

Au mai rămas doar două luni până la alegerile locale şi chiar dacă nu a început oficial campania electorală afişele diferiţilor candidaţi pot fi văzute lipite pe ziduri sau promisiuni politice le sunt introduse votanţilor în cutiile poştale. ca de obicei în ultima vreme, mediul online este sensibil la astfel de campanii şi propune afişe şi sloganuri savuroase.

Spre exemplu, cel al aşa-numitului Partid Liberal Muncitoresc, care transmite o serie de mesaje alegătoriolor, sub abrevierea peioratuvă PLM. „Vino în PLM să-ţi faci un viitor (…) Vino în PLM şi ajută-ne să schimbăm România„.

În realitate este doar o glumă, o satiră la adresa actualei clase politice, fiindcă Partidul Liberal Muncitoresc nu există, iar alegătorii se amuză doar pe seama politicienilor. În trecut, acest PLM a figurat ca abreviere a unui aşa-numit Partid Liberal-Modern.