Viorel Lis şi-a făcut „testamentul”. Ce i-a cerut Oanei Lis să facă după moartea sa

Viorel Lis, conștient că a ajuns la o vârstă destul de înaintată și că nu stă prea bine nici la capitolul sănătate, a început să se gândească destul de mult în ultima vreme la trecerea lui în neființă și la ce va lăsa în urmă. Cu toate că este un subiect sensibil și dureros,fostul edil al capitalei a discutat cu Oana Lis despre acest aspect.

RomaniaTV.net
22 mart. 2017, 13:44
Viorel Lis şi-a făcut „testamentul”. Ce i-a cerut Oanei Lis să facă după moartea sa

Viorel Lis a adus-o în discuție pe Anca Pandrea, care nu a reușit nici după patru ani să treacă peste moartea lui Iurie Darie, și i-a spus Oanei că nu vrea să o știe așa. Vrea să-și revină repede și să fie fericită, mereu cu zâmbetul pe buze.

„Mi-a prins bine relatia cu Oana pentru ca a fost o fata foarte cuminte si buna, ai incredere in ea. In general, femei sunt destule, poti sa iei si mai tinere si mai batrane, ca multi zic ca e mare diferenta de varsta. Parerea mea e ca intr-o relatie intelegerea conteaza cel mai mult si nu diferenta de varsta. Daca ia unul de varsta ei si mai e si frumos, e imposibil ca el sa nu se mai uite dupa altele, sa nu existe discutii, divorturi. (…) Cea mai mare calitate a Oanei e ca ea e buna la suflet, nu tine supararea. Noi nu ne certam si nu i-am pus niciodata conditii pentru ca am mare incredere in ea. Am pus-o insa sa imi promita ceva. Uite, mie mi-e mila de sotia lui Iurie Darie, de Anca Pandrea. Tare mila mi-e de ea si d-asta i-am si spus Oanei: mai, sa nu cumva sa te vad asa, desi cred ca ea asa o sa fie. I-am zis: vreau sa fii fericita, sa razi ca eu o sa simt!”, a spus Viorel Lis.

Oana Lis a confirmat discuția pe care a avut-o cu Viorel Lis și că acesta încearcă să o pregătească să fie puternică.

„El stie ca relatia noastra este apropiata. A vazut-o pe Anca Pandrea cum a ramas dupa moartea sotului si a zis: te rog, nu! Stie ca mie mi-ar fi foarte greu fara el pentru ca, vedeti, eu nu am o familie numeroasa. Familia mea e formata din bunica si Viorel si amandoi au peste 70 de ani. Daca as ramane fara unul dintre ei sau fara amandoi, sincer, nu stiu daca as putea sa o iau de la capat. El vrea sa imi dea putere, sa ma intareasca si sa ma pregateasca, iar daca el pateste ceva eu sa fiu tare”, a spus Oana, potrivit Wowbiz.